Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BE YOU - TECH - NOKIA 150 2020

Tiranë | 3.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Është i vogël, estetik dhe shumë praktik. Ky model aparati celular vjen me ekran 2.4 inch me ngjyra, kamera dhe bateri që zgjat, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 29/09/2023
3.990 leke

BE YOU - TECH - NOKIA 150 2020

Tiranë | 3.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Është i vogël, estetik dhe shumë praktik. Ky model aparati celular vjen me ekran 2.4 inch me ngjyra, kamera dhe bateri që zgjat, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 29/09/2023
3.990 leke

BE YOU - TECH - NOKIA 150 2020

Tiranë | 3.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Është i vogël, estetik dhe shumë praktik. Ky model aparati celular vjen me ekran 2.4 inch me ngjyra, kamera dhe bateri që zgjat, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 29/09/2023
3.990 leke

BE YOU - TECH - NOKIA 106

Tiranë | 1.390 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, I perbere me polikarbonat te forte. Ka te njejten ngjyre si materiali dhe si pasoje gervishtjet duken me pak., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 29/09/2023
1.390 leke

BE YOU - TECH - NOKIA 230 DUAL SIM

Tiranë | 6.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, I vogel dhe i bukur ne pamje. Me ekran 2.8 inch me ngjyra, i pajisur me kamera dhe bateri qe zgjat per nje kohe te gjate., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 29/09/2023
6.990 leke

BE YOU - TECH - NOKIA 230 DUAL SIM

Tiranë | 6.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, I vogel dhe i bukur ne pamje. Me ekran 2.8 inch me ngjyra, i pajisur me kamera dhe bateri qe zgjat per nje kohe te gjate., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 29/09/2023
6.990 leke

BE YOU - TECH - NOKIA 230 DUAL SIM

Tiranë | 6.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, I vogel dhe i bukur ne pamje. Me ekran 2.8 inch me ngjyra, i pajisur me kamera dhe bateri qe zgjat per nje kohe te gjate., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 29/09/2023
6.990 leke

BE YOU - TECH - NOKIA 210 TA-1139

Tiranë | 3.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, I perbere me polikarbonat te forte. Ka te njejten ngjyre si materiali dhe si pasoje gervishtjet duken me pak., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 29/09/2023
3.990 leke

BE YOU - TECH - NOKIA 8210 4G

Tiranë | 5.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Nokia 8210 4G është një riinterpretim modern i një klasike, i krijuar me një estetikë të guximshme dhe ngjyra të gjalla., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 29/09/2023
5.990 leke

BE YOU - TECH - XIAOMI 12 LITE

Tiranë | 39.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Kjo është pa dyshim një kryevepër si për avokatët e teknologjisë ashtu edhe për modën. Xiaomi 12 Lite jo vetëm që jep një mesazh stili, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 29/09/2023
39.990 leke
)