Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BE YOU - TECH - NOKIA 230 DUAL SIM

Tiranë | 6.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, I vogel dhe i bukur ne pamje. Me ekran 2.8 inch me ngjyra, i pajisur me kamera dhe bateri qe zgjat per nje kohe te gjate., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 20/11/2023
6.990 leke

BE YOU - TECH - NOKIA 230 DUAL SIM

Tiranë | 6.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, I vogel dhe i bukur ne pamje. Me ekran 2.8 inch me ngjyra, i pajisur me kamera dhe bateri qe zgjat per nje kohe te gjate., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 20/11/2023
6.990 leke

BE YOU - TECH - NOKIA 230 DUAL SIM

Tiranë | 6.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, I vogel dhe i bukur ne pamje. Me ekran 2.8 inch me ngjyra, i pajisur me kamera dhe bateri qe zgjat per nje kohe te gjate., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 20/11/2023
6.990 leke

BE YOU - TECH - NOKIA 150 2020

Tiranë | 3.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Është i vogël, estetik dhe shumë praktik. Ky model aparati celular vjen me ekran 2.4 inch me ngjyra, kamera dhe bateri që zgjat, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 20/11/2023
3.990 leke

BE YOU - TECH - NOKIA 106

Tiranë | 1.390 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, I perbere me polikarbonat te forte. Ka te njejten ngjyre si materiali dhe si pasoje gervishtjet duken me pak., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 20/11/2023
1.390 leke

BE YOU - TECH - SAMSUNG GALAXY A24

Tiranë | 22.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Shihni çdo ngjyrë dhe detaj të gjallëruar në ekranin 6,5 inç FHD+ Super AMOLED. Shijoni shikueshmëri të pastër kristal në shfaqje dhe transmetime me 1000 nits shkëlqim, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 20/11/2023
22.990 leke

BE YOU - TECH - SAMSUNG GALAXY A24

Tiranë | 22.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Shihni çdo ngjyrë dhe detaj të gjallëruar në ekranin 6,5 inç FHD+ Super AMOLED. Shijoni shikueshmëri të pastër kristal në shfaqje dhe transmetime me 1000 nits shkëlqim, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 20/11/2023
22.990 leke

BE YOU - TECH - SAMSUNG GALAXY NOTE 10 PLUS 5G

Tiranë | 39.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Asnjë çast nuk është çasti i duhur për të qënë pa bateri, prandaj bateria inteligjente e Samsung Galaxy Note10+ 5G, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 20/11/2023
39.990 leke

SAMSUNG GALAXY NOTE 10 PLUS 5G

Tiranë | 39.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Asnjë çast nuk është çasti i duhur për të qënë pa bateri, prandaj bateria inteligjente e Samsung Galaxy Note10+ 5G, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 20/11/2023
39.990 leke

SAMSUNG GALAXY NOTE 10 PLUS 5G

Tiranë | 39.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Asnjë çast nuk është çasti i duhur për të qënë pa bateri, prandaj bateria inteligjente e Samsung Galaxy Note10+ 5G, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 20/11/2023
39.990 leke
)