Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BE YOU - TECH - MORTAL KOMBAT 11 ULTIMATE PS5

Tiranë | 2.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Përvoja përfundimtare e MK11! Merrni kontrollin e mbrojtësve të Tokes në dy Fushatat e Historisë të vlerësuara kritikisht., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 26/09/2023
2.990 leke

BE YOU - TECH - CALL OF DUTY: MODERN WARFARE II – PS5

Tiranë | 8.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Bashkohuni me Task Force 141 në dyluftimet e saj plot të papritura, plotësoni misionet e rradhës dhe përjetoni emocionet e lojës duke patur mundësinë të luani me shokët e skuadrës., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 26/09/2023
8.990 leke

BE YOU - TECH - SONY PS5 GHOST OF TSUSHIMA DC GAME

Tiranë | 4.500 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Përtej luftës, bukuria e lashtë vazhdon: udhëtoni përtej një fshati të gjerë dhe terreni të panjohur për të hasur personazhe të pasur,, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 26/09/2023
4.500 leke

BE YOU - TECH - SONY PS5 ONE PIECE ODYSSEY GAME

Tiranë | 7.490 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, I ndarë nga ekuipazhi i tij, Luffy niset në një aventurë madhështore, të re për të gjetur miqtë e tij dhe për të shpëtuar nga ishulli!, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 26/09/2023
7.490 leke

BE YOU - TECH - SONY PS5 NBA 2K23 GAME

Tiranë | 5.500 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, MyTEAM e kthen fantazinë në realitet ndërsa mbledh dhe fiton karta për të bashkuar jashtë kësaj bote legjenda dhe yje të çdo epoke., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 26/09/2023
5.500 leke

BE YOU - TECH - SONY PS5 GOD OF WAR RAGNAROK GAME

Tiranë | 6.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Bashkohuni me Kratos dhe Atreus në një udhëtim mitik për përgjigje dhe aleatë përpara se të mbërrijë Ragnarök., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 26/09/2023
6.990 leke

BE YOU - TECH - SONY PS5 HORIZON FORBIDDEN WEST

Tiranë | 5.790 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Eksploroni vendet e largëta, plot makineri të rrezikshme dhe fise mahnitëse në botën pas-apokaliptike të Horizon., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 26/09/2023
5.790 leke

BE YOU - TECH - SONY PS5 SPIDER-MAN: MILES MORALES

Tiranë | 3.490 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Një luftë për kontrollin e New York sapo ka filluar mes një korporate energjie dhe ushtrisë kriminale. Me shtëpinë e tij të rrezikuar, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 26/09/2023
3.490 leke

BE YOU - TECH - PS5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER

Tiranë | 8.500 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Forma dhe ndjeshmeria e butonave analoge dhe butonat e tjere jane përmiresuar per te siguruar kontroll perfekt, pavaresisht se çfare luani., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 26/09/2023
8.500 leke

BE YOU - TECH - PS5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER

Tiranë | 8.500 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Forma dhe ndjeshmeria e butonave analoge dhe butonat e tjere jane përmiresuar per te siguruar kontroll perfekt, pavaresisht se çfare luani., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 26/09/2023
8.500 leke
)