Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Top

ALL-IN-ONE I5 GEN6 (KOMPJUTER DHE MONITOR SI NJE I VETEM)

gjendja: Shume e mire | 400 Euro

Lenovo ThinkCentre M900z, *BRAND : Lenovo *Product Line :ThinkCentre *MODEL : M900z*C...

Botuar më 04/07/2020
400,00 europer cope

KOMPJUTERI IDEAL PER NE SHTEPI

gjendja: Shume e mire | 70 Euro

Fujitsu ESPRIMO P910, *Brand : Fujitsu *Product Line : ESPRIMO*Model : P910*CPU : Int...

Botuar më 04/07/2020
70,00 euro

ALL-IN-ONE I5 GEN6 (KOMPJUTER DHE MONITOR SI NJE I VETEM)

gjendja: Shume e mire | 400 Euro

Lenovo ThinkCentre M900z, *BRAND : Lenovo *Product Line :ThinkCentre *MODEL : M900z*CPU :Intel Core i5 (6th Gen) 6500 / 3.2 GHz*Display: 23.8 inch , 1920 x 1080*RAM : 4 GB DDR4*SSD : 128, Rr. Gjergji Legjisi (Ish magazinat e (NUB) Laprake. Dergesa me poste ne Shqiperi, Kosove & Maqedoni.

Botuar më 04/07/2020
400,00 europer cope

KOMPJUTERI IDEAL PER NE SHTEPI

gjendja: Shume e mire | 70 Euro

Fujitsu ESPRIMO P910, *Brand : Fujitsu *Product Line : ESPRIMO*Model : P910*CPU : Intel(R) Core(TM) i5-3470 CPU @ 3.20GHz*RAM : 4 Gb *HDD : 250Gb*Factory Form : MT, Rr. Gjergji Legjisi (Ish magazinat e (NUB) Laprake

Botuar më 04/07/2020
70,00 euro

AUTOCAD WORKSTATION

gjendja: Shume e mire | 1.350 Euro

HP WorkStation Z840, -Brand : HP-Product Line : WorkStation-Model : Z840-CPU : 2x Xeon Quad Core E5-2637 v3 @ 3,5GHz-RAM : 64 Gb DDR4-SSD : 512 GB-Graphic card: nVIDIA Quadro K5200 8GB, Rr. Gjergji Legjisi (Ish magazinat e (NUB) Laprake

Botuar më 04/07/2020
1.350,00 euro
)