Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BE YOU - TECH - PICUN B01S WIRELESS HEADPHONE

Tiranë | 1.790 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Bluetooth 5.3, mundëson lidhje më të qëndrueshme dhe transmetim më të shpejtë. Shumë të lehta dhe të rehatshme. Kanë zë cilësor, plot bas dhe ju mundësojnë 25 orë dëgjimi muzike., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 25/09/2023
1.790 leke

BE YOU - TECH - PICUN B01S WIRELESS HEADPHONE

Tiranë | 1.790 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Bluetooth 5.3, mundëson lidhje më të qëndrueshme dhe transmetim më të shpejtë. Shumë të lehta dhe të rehatshme. Kanë zë cilësor, plot bas dhe ju mundësojnë 25 orë dëgjimi muzike., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 25/09/2023
1.790 leke

BE YOU - TECH - EARLDOM STEREO WIRELESS HEADPHONES

Tiranë | 2.290 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Bluetooth 5.2, mundeson lidhje me te qendrueshme dhe transmetim me te shpejte. Pershtaten pothuajse me cdo njeri, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 25/09/2023
2.290 leke

BE YOU - TECH - PICUN BLUETOOTH HEADPHONES C60

Tiranë | 1.490 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Bas i shkëlqyer, audio e pastër, me kualitet të lartë, të lehta, me veshje të butë dhe komforte, me dizajn të palosshëm, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 25/09/2023
1.490 leke

BE YOU - TECH - PICUN BLUETOOTH HEADPHONES N1

Tiranë | 3.000 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Kufjet mund të përdoren me Bluetooth, Radio, Kartë Memorie ose me fishë duke përdorur një fole 3,5 mm, duke ofruar opsione të gjithanshme lidhjeje, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 25/09/2023
3.000 leke

BE YOU - TECH - PICUN BLUETOOTH HEADPHONES N1

Tiranë | 3.000 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Kufjet mund të përdoren me Bluetooth, Radio, Kartë Memorie ose me fishë duke përdorur një fole 3,5 mm, duke ofruar opsione të gjithanshme lidhjeje, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 25/09/2023
3.000 leke

BE YOU - TECH - XIAOMI MI IN-EAR HEADPHONES BASIC

Tiranë | 1.500 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Kufje me kabull Xiaomi Mi In-Ear per te gjithe modelet e celulareve. E pajisur me mikrofon per te kryer telefonata dhe me buton per te kontrolluar muziken., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 25/09/2023
1.500 leke

BE YOU - TECH - JBL TUNE 600BTNC WIRELESS ON-EAR HEADPHONES

Tiranë | 9.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, te pershtatshme me pothuajse cdo pajisje me Bluetooth. 12 ore kohe perdorimi. Te pershtatshme per te degjuar muzike ne menyre cilesore por edhe per te kryer telefonata, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 25/09/2023
9.990 leke

BE YOU - TECH - JBL TUNE 600BTNC WIRELESS ON-EAR HEADPHONES

Tiranë | 9.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, te pershtatshme me pothuajse cdo pajisje me Bluetooth. 12 ore kohe perdorimi. Te pershtatshme per te degjuar muzike ne menyre cilesore por edhe per te kryer telefonata, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 25/09/2023
9.990 leke

BE YOU - TECH - JBL TUNE 600BTNC WIRELESS ON-EAR HEADPHONES

Tiranë | 9.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, te pershtatshme me pothuajse cdo pajisje me Bluetooth. 12 ore kohe perdorimi. Te pershtatshme per te degjuar muzike ne menyre cilesore por edhe per te kryer telefonata, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 25/09/2023
9.990 leke
)