Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PROJEKTOR I VOGEL

gjendja: E re | Tiranë | 7.000 Leke

Me blutooth, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 20/11/2023
7.000 leke

VIDEO PROJEKTOR

gjendja: E mire | Tiranë | 14.000 Leke

Acer, me fisha, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 20/11/2023
14.000 leke

BE YOU - TECH - BLOODY COMMANDER LASER GAMING MOUSE ML160

Tiranë | 4.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Përjetoni fuqinë e kontrollit total në dorën tuaj, me Bloody ML160 Mouse. Sensori optik siguron saktësi., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 20/11/2023
4.990 leke

BE YOU - TECH - APPLE MAGIC MOUSE 2

Tiranë | 17.490 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Magic Mouse 2 është pa kabllo dhe i rikarikueshëm, me një dizajn të optimizuar të pjesës së poshtme që e lejon atë të rrëshqasë pa probleme nëpër tryezën tuaj., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 20/11/2023
17.490 leke

BE YOU - TECH - HP G200 RGB WIRED GAMING MOUSE

Tiranë | 2.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Përjetoni fuqinë e kontrollit total në dorën tuaj, me HP G200 RGB Wired Gaming Mouse. Sensori optik deri ne 4000 dpi siguron saktësi., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 20/11/2023
2.990 leke

BE YOU - TECH -TRUST, MOUSE + HEADPHONES GAMING SET

Tiranë | 4.490 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Ravius ??2-në-1, kufje të rehatshme dhe maus lojrash me ndriçim. Kufjet ofrojnë tingull të qartë dhe bas të pasur, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 20/11/2023
4.490 leke

BE YOU - TECH - JEDEL WIRELESS MOUSE W650

Tiranë | 1.290 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Mouse Wireless nga Jedel, lidhet shumë thjeshtë me kompjuterin ose laptopin tuaj. Kompakt dhe i rehatshëm, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 20/11/2023
1.290 leke

BE YOU - TECH - LOGITECH C270 HD WEBCAM

Tiranë | 3.490 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Kamer HD nga Logitech për kompjuter apo laptop me cilësi HD 720p dhe kënd shikimi 55°. Është e përshtatshme për konferenca, mësim online si edhe për platforma si Skype, Teams etj., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 20/11/2023
3.490 leke

BE YOU - TECH - LOGITECH C310 HD WEBCAM

Tiranë | 4.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Kamer HD nga Logitech për kompjuter apo laptop me cilësi HD 720p dhe kënd shikimi 60°. Është e përshtatshme për konferenca, mësim online si edhe për platforma si Skype, Teams etj., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 20/11/2023
4.990 leke

BE YOU - TECH - XIAOMI SMART CAMERAC400

Tiranë | 7.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Kamer sigurie C400 me imazh tejmase të qartë me cilësi 2.5K, 3 milion piksela dhe mikrofon të dyfishtë me reduktim të zhurmave., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 20/11/2023
7.990 leke
)