Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

DYSHEK DOPIO

gjendja: Shume e mire | 26.700 Leke

190x160 cm, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 02/02/2023
26.700 leke

KOLLTUKE 3+2+1

gjendja: Shume e mire | 28.000 Leke

Me 1 pupe, ngj bezhe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 02/02/2023
28.000 leke

TAVOLINE NGRENIE, E BARDHE

gjendja: Shume e mire | 32.000 Leke

Me 6 karrige, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 02/02/2023
32.000 leke

BUFE DRURI

gjendja: Shume e mire | 4.000 Leke

Me ndarje dhe kanata, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 02/02/2023
4.000 leke

DOLLAP ME 2 KANATA LART

gjendja: Shume e mire | 7.000 Leke

Dhe 2 kanata poshte, me shine, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 02/02/2023
7.000 leke

KRISTALIERE ME 2 KANATA XHAMI

gjendja: Shume e mire | 5.500 Leke

Dhe 2 kanata druri, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 02/02/2023
5.500 leke

KOMO NGJYRE ROVER

gjendja: Shume e mire | 6.000 Leke

Me kanata dhe sirtare, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 02/02/2023
6.000 leke

MBAJTESE KEPUCESH

gjendja: Shume e mire | 4.500 Leke

Me kanata, ngjyre kafe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 02/02/2023
4.500 leke

SET ME 2 PERDE TYLI

gjendja: Shume e mire | 2.000 Leke

Bardhe e zi, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 02/02/2023
2.000 leke

KOLLTUKE 2-SH

gjendja: Shume e mire | 12.000 Leke

Ngjyre kafe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 02/02/2023
12.000 leke
)