Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

DOLLAP

gjendja: Shume e mire | 9.500 Leke

DOLLAP I BARDHE, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1,Rr Sami Frasheri,50m mbi shkollen ,P.Nini,Luarasi,

Botuar më 28/09/2023
9.500 leke

DOLLAP ME 2 KANATA

gjendja: Shume e mire | 7.000 Leke

Ngjyre kafe , me ndarje, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 28/09/2023
7.000 leke

DOLLAP ME 1 KANATE

gjendja: Shume e mire | 5.000 Leke

Me ndarje,ngjyre venge, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Suljman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 27/09/2023
5.000 leke

DOLLAP ME 2 KANATA

gjendja: Shume e mire | 4.000 Leke

Ngjyre pana, vetem me ndarje, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Suljman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 27/09/2023
4.000 leke

DOLLAP ME 3 KANATA

gjendja: Shume e mire | 14.000 Leke

Me superaft, ngjyre kafe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 26/09/2023
14.000 leke

DOLLAP PER DHOME FEMILJESH DESIGN YOUR LIFESTYLE PRODHIM DHE SHITJE MOBILJESH

Tiranë |

Material super cilesor, Tirana, Albania, Porcelan

Botuar më 24/09/2023

MINIBAR DESIGN YOUR LIFESTYLE PRODHIM DHE SHITJE MOBILJESH

Tiranë |

Material super cilesor, Tirana, Albania, Porcelan

Botuar më 24/09/2023

DOLLAP

gjendja: Shume e mire | 8.000 Leke

DOLLAP ME 2 KANATA, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1,Rr Sami Frasheri,50m mbi shkollen ,P.Nini,Luarasi,

Botuar më 23/09/2023
8.000 leke

DOLLAP

gjendja: Shume e mire | 14.500 Leke

DOLLAP ME 5 KANATA 245X233, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1,Rr Sami Frasheri,50m mbi shkollen ,P.Nini,Luarasi,

Botuar më 22/09/2023
14.500 leke
)