Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PER VARJE RROBASH

gjendja: Shume e mire |

PER VARJE RROBASH, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1,Rr Sami Frasheri,50m mbi shkollen ,P.Nini,Luarasi,

Botuar më 01/06/2023

LAVATRACE BOSCH

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 22.000 Leke

5 kg, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 31/05/2023
22.000 leke

SHITET FRIGORIFERE DHE LAVATRICE ( DHE NJE MIKROVALE FALAS) FRIGORIFERI ESHTE LG, LAVATRICJA ESHTE ARISTON DHE MIKROVALA ESHTE SAMSUNG

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 50.000 Leke

Shes nje frigorifer dhe nje lavatrice ne gjendje shume te mire pune, pa nevoje per riparim. Mikrovala eshte oferte falas, Tirane, te brryli

Botuar më 30/05/2023
50.000 leke

HEKUR RROBASH ME AVULL PHILIPS

gjendja: Shume e mire | 2.500 Leke

HEKUR RROBASH ME AVULL PHILIPS, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1,Rr Sami Frasheri,50m mbi shkollen ,P.Nini,Luarasi,

Botuar më 29/05/2023
2.500 leke

MIKROVALE BEKO E BARDHE

gjendja: Shume e mire | 4.500 Leke

MIKROVALE BEKO E BARDHE, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1,Rr Sami Frasheri,50m mbi shkollen ,P.Nini,Luarasi,

Botuar më 29/05/2023
4.500 leke

TENXHERE KENWOOD ME SLOW COOKING

gjendja: Shume e mire | 5.000 Leke

TENXHERE KENWOOD ME SLOW COOKING, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1,Rr Sami Frasheri,50m mbi shkollen ,P.Nini,Luarasi,

Botuar më 29/05/2023
5.000 leke

FURRE ME PJANURE 2KG + 2 KORENT

gjendja: Shume e mire | 8.000 Leke

FURRE ME PJANURE 2KG + 2KORENT, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1,Rr Sami Frasheri,50m mbi shkollen ,P.Nini,Luarasi,

Botuar më 29/05/2023
8.000 leke

PLAVONIER

gjendja: Shume e mire | 1.500 Leke

PLAVONIER, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1,Rr Sami Frasheri,50m mbi shkollen ,P.Nini,Luarasi,

Botuar më 29/05/2023
1.500 leke

BOLIER

gjendja: Shume e mire | 7.000 Leke

80 litra, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina', prane hotel "Classic"

Botuar më 27/05/2023
7.000 leke

BOLIER

gjendja: Shume e mire | 7.000 Leke

80 litra, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina', prane hotel "Classic"

Botuar më 27/05/2023
7.000 leke
)