Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KEND KOLLTUKESH

gjendja: Shume e mire | 37.000 Leke

Ngjyre kafe dhe krahe lekure te zeza, E gjeni tek Shtepie e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 25/03/2020
37.000 leke

KUZHINE

gjendja: Shume e mire | 40.000 Leke

Mdf, , me lavapjate, aspirator, ngjyre bardhe/kafe, 300x120 cm, E gjeni tek Shtepie e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 25/03/2020
40.000 leke

SET KARROCE PRENATAL

gjendja: Shume e mire | 15.000 Leke

Per femije me portbebe, E gjeni tek Shtepie e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 25/03/2020
1.500 leke

KUZHINE NE FORME U-JE

gjendja: Shume e mire | 55.000 Leke

Ngjyre kafe, me furre dhe pianure, aspirator, E gjeni tek Shtepie e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 25/03/2020
55.000 leke

ORE DORE PENELOPE

gjendja: Shume e mire | 2.000 Leke

Per femra me zinxhir gri, E gjeni tek Shtepie e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 25/03/2020
2.000 leke

KOMO ME PASQYRE

gjendja: Shume e mire | 8.000 Leke

Per parukeri, ngjyre e zeze me te bardhe, E gjeni tek Shtepie e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 25/03/2020
8.000 leke

SET ME 2 ABAZHURE

gjendja: Shume e mire | 4.200 Leke

Komedine, inoksi me trup porcelani, E gjeni tek Shtepie e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 25/03/2020
4.200 leke

TAVOLINE PUNE

gjendja: Shume e mire | 4.000 Leke

Per nje person, ngjyre e bardhe me jeshile, E gjeni tek Shtepie e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 25/03/2020
4.000 leke

KARRIGE ME RROTA

gjendja: Shume e mire | 2.800 Leke

Plastike, ngj jeshile, E gjeni tek Shtepie e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 25/03/2020
2.800 leke

KREVAT DOPIO

gjendja: Shume e mire | 11.000 Leke

Ngjyre kafe,me trine metalike dhe dru, E gjeni tek Shtepie e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 25/03/2020
11.000 leke
)