Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

VARESE ARGJENDI

gjendja: E re | 800 Leke

Per femra, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 08/04/2020
800 leke/cope

UNAZE ARGJENDI

gjendja: E re | 1.100 Leke

Per femra, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 08/04/2020
1.100 leke/cope

RAFT ZYRE

gjendja: Shume e mire | 13.500 Leke

Me 2 kanata dhe 2 sirtare, ngk venge, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 08/04/2020
13.500 leke

TAVOLINE PUNE

gjendja: Shume e mire | 10.000 Leke

Ngjyre bezhe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 08/04/2020
10.000 leke

EKSPOZITOR PIERRE CARDIN

gjendja: Shume e mire | 5.000 Leke

Me rrotullim, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 08/04/2020
5.000 leke

DOLLAP ME 4 KANATA

gjendja: Shume e mire | 7.000 Leke

Dhe 4 sirtare, ngj kafe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 08/04/2020
7.000 leke

TAVOLINE NGRENIE

gjendja: Shume e mire | 30.000 Leke

Me 4 karrige, me suprine mermeri, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 08/04/2020
30.000 leke

TAVOLINE NGRENIE

gjendja: Shume e mire | 19.900 Leke

Me 4 karrige suprine xhami te zi me lule, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 08/04/2020
19.900 leke

MINIBAR ISHULL

gjendja: Shume e mire | 17.000 Leke

Me 2 ane, ngjyre e bardhe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 08/04/2020
17.000 leke

KOMO ME PASQYRE

gjendja: Shume e mire | 9.900 Leke

Ngjyre venge, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 08/04/2020
9.900 leke
)