Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

DOLLAP ME 3 KANATA

gjendja: Shume e mire | 15.000 Leke

Ngjyre roze, E gjeni tek shtepia e ofertave 2 rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 04/04/2020
15.000 leke

KOLLTUKE TRESH

gjendja: Shume e mire | 10.000 Leke

Me hapje, E gjeni tek shtepia e ofertave 2 rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 04/04/2020
10.000 leke

KREVAT ESTETIKE

gjendja: Shume e mire | 22.000 Leke

Me skelet druri, ngjyre pana, E gjeni tek shtepia e ofertave 2 rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 04/04/2020
22.000 leke

KOLLTUK TEK

gjendja: Shume e mire | 3.900 Leke

I bardhe, E gjeni tek shtepia e ofertave 2 rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 04/04/2020
3.900 leke

BANAK I VOGEL

gjendja: Shume e mire | 7.000 Leke

Me 3 sirtare dhe 1 kanate, E gjeni tek shtepia e ofertave 2 rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 04/04/2020
7.000 leke

POLTRON PEDIKYRI

gjendja: Shume e mire | 10.000 Leke

I zi edhe me masazh, E gjeni tek shtepia e ofertave 2 rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 04/04/2020
10.000 leke

VAZO ULLIRI

gjendja: Shume e mire | 12.000 Leke

Dekorative, E gjeni tek shtepia e ofertave 2 rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 04/04/2020
12.000 leke

KEND KOLLTUKESH

gjendja: Shume e mire | 35.000 Leke

Me lekure dhe cope, E gjeni tek shtepia e ofertave 2 rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 04/04/2020
35.000 leke

PIKTURE ORIGJINALE

gjendja: Shume e mire | 8.500 Leke

Me kornize, skelet hekuri, E gjeni tek shtepia e ofertave 2 rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 04/04/2020
8.500 leke

TAVOLINE PER THONJ

gjendja: Shume e mire | 7.500 Leke

Ngjyre e bardhe, E gjeni tek shtepia e ofertave 2 rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 04/04/2020
7.500 leke
)