Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KOMO ME 5 SIRTARE

gjendja: Shume e mire | 14.900 Leke

Me 1 kanate dhe 3 ndarje, E gjeni tek "Shtepia e Ofertave", Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 13/02/2020
14.900 leke

KOMEDINE

gjendja: Shume e mire | 2.500 Leke

Ngjyre kafe me sirtare, E gjeni tek "Shtepia e Ofertave", Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 13/02/2020
2.500 leke
)