Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KREVAT FEMIJESH

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 9.000 Leke

Per bebe dhe per femije deri 10 vjec, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/08/2019
9.000 leke

KREVAT FEMIJESH

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 7.500 Leke

Material druri, me dyshek, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 17/08/2019
7.500 leke

KREVAT FEMIJESH CHICCO

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 12.000 Leke

Material druri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 17/08/2019
12.000 leke

KREVAT ME DYSHEK

gjendja: Shume e mire | 9.000 Leke

Me permasa 100x170 cm, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 15/08/2019
9.000 leke