Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KOLLTUK 2SH

gjendja: E re | Tiranë | 16.000 Leke

Cope ngjyre e kuqe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 06/04/2020
16.000 leke

KOLLTUK 3-SH

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 15.000 Leke

Lekure ngjyre e verdhe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 06/04/2020
15.000 leke

DIVAN

gjendja: E mire | Tiranë | 12.000 Leke

Me 3 vende, mund te hapet te behet krevat, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 06/04/2020
12.000 leke

KEND NDENJEJE

gjendja: E mire | Tiranë | 47.000 Leke

Me 2 pupa ngjyre vishnje dhe bezhe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 04/04/2020
47.000 leke

KOLLTUK 3-SH

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 8.000 Leke

Cope ngjyre vishnje, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 04/04/2020
8.000 leke

KOLLTUKE TRESH

gjendja: Shume e mire | 10.000 Leke

Me hapje, E gjeni tek shtepia e ofertave 2 rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 04/04/2020
10.000 leke

KOLLTUK TEK

gjendja: Shume e mire | 3.900 Leke

I bardhe, E gjeni tek shtepia e ofertave 2 rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 04/04/2020
3.900 leke

KEND KOLLTUKESH

gjendja: Shume e mire | 35.000 Leke

Me lekure dhe cope, E gjeni tek shtepia e ofertave 2 rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 04/04/2020
35.000 leke

KOLLTUKE KLASIK

gjendja: Shume e mire | 130.000 Leke

3+2+1 ngjyre e bardhe, E gjeni tek shtepia e ofertave 2 rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 04/04/2020
130.000 leke

DIVAN 3-SH

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 8.500 Leke

Lekure ngjyre blu, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 03/04/2020
8.500 leke
)