Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

DOLLAP

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 12.000 Leke

Me 3 kanata dhe 3 sirtare, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 03/04/2020
12.000 leke

DOLLAP

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 12.000 Leke

ME 4 KANATA, NGJYRE PANA, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 02/04/2020
12.000 leke

DOLLAP

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 12.000 Leke

ME 4 KANATA, NGJYRE PANA, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 02/04/2020
12.000 leke

DOLLAP ME 4 KANATA

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 18.000 Leke

Druri ngjyre kafe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 01/04/2020
18.000 leke

DOLLAP ME 2 KANATA

gjendja: Shume e mire | 11.200 Leke

Ngjyre roze, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 31/03/2020
11.200 leke

DOLLAP ME 4 KANATA

gjendja: Shume e mire | 7.500 Leke

Dhe nje sirtare, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 31/03/2020
7.500 leke

DOLLAP

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 13.500 Leke

Me 3 kanata, material melamine, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 1, Rruga "Sami Frasheri" prane shkolles "Petro Nini"

Botuar më 30/03/2020
13.500 leke

DOLLAP

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 9.000 Leke

Me 2 kanata, material melamine, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 1, Rruga "Sami Frasheri" prane shkolles "Petro Nini"

Botuar më 30/03/2020
9.000 leke

DOLLAP ME SHINE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 35.000 Leke

Me shkelqim, me komo te integruar, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 30/03/2020
35.000 leke

DOLLAP I MADH

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 22.000 Leke

Me 12 kanata, superaft dhe 8 sirtare, ngjyre kafe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 30/03/2020
22.000 leke
)