Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHITEN PAISJET E NJE SHTEPIE KREVATE 7 COPE, TEKE, BATANIJE, JORGANE,

Jastik, carcafe, ekspres etj. ne gjenje shume te mire. shiten edhe me cope

Botuar me 11/11/2018

TAVOLINE TV, OVALE, ME DY NDARJE XAMI DHE NJE DRURI METALIXATO 65X120, TAVOLINE MEI OVALE ME

Tiranë | 25.000 Leke

SUPRINE XHAMI, E NDERTHURUR ME DRU DHE METAL E LEVISSHME ME RROTA 60X110

Botuar me 10/11/2018
25.000 leke

SHITET

Portmonto 1.20 dhe 2 m e larte, 15000 leke dhe portbebe 5000 leke

Botuar me 05/11/2018