Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN KARRIKE+ TAVOLINA, 6 KOMPLETE

Per ambjent te jashtem 16.000 Leke kompleti. 8 kompleke kolltuqe dyshe per ambjent te brendshme, 22.000 Leke kompleti, 2 komplete Karrige Tavoline, per ambjent te brendshem

Botuar më 22/05/2018
20.000 leke

SKANER GOLD DEDEKTOR GJERMAN KTS GPA 1000

Gjendja: shume e mire, pak i perdorur, kerkon dhe ndan llojin e metalit. te fshehur ne toke. Mund te dalloj dhe tunelet e fshehta deri ne 15 m thellesi, TIRANE

Botuar më 22/05/2018
6.500,00 euro

KARREL

Me Trefazor, paisje mobilerie. Ne gjendje te mire

Botuar më 22/05/2018
2.500,00 euro

SHITET PUNISHTE DRURI

Gjendja: shume e mire, kombinat druri 5 procese, gonjaster 3.2m, 2disqe +freze, radial,sharre shirit,zinxhir ,torno druri, aspirator, ventilator, 2kompresor 2 dhe 3 fazor,trapan vertikal,sharr per kende, Fier

Botuar më 22/05/2018
1.600.000 leke

RAPORTOR DIXHITAL

Gjendja: shume e mire, Përcakton kënde të brendshme dhe të jashtme.Vepron në mes 0 ° dhe 180 ° Ekran i madh LCD dixhital është i qartë dhe i lehtë për tu lexuar. Pajisur me teh alumini, FIER

Botuar më 22/05/2018
100,00 euro

LINJE PRODHIMI PER PLLAKA DECORATIVE, QERAMIKE DHE POCELANI,

Linje dixhitale e vitit 2014, e vetmja ne rajon, aktualisht ne pune me klientele te rregullt ne gjithe shqiperine.

Botuar më 22/05/2018
250.000,00 euro

SET LOKALI

Gjendja: shume e mire, TAVOLINE+KOLLTUKE 2SH+2 TEKE PLASTIKE, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/05/2018
20.000 leke

SET LOKALI

Gjendja: shume e mire, TAVOLINE+4 KARRIGE PLASTIKE, E gjeni te “Shtepia e Ofertave”, Rr “Sami Frasheri” prane shkolles “Petro Nini” - SHTEPIA E OFERTAVE 1

Botuar më 21/05/2018
20.000 leke

EKSPRES KAFEJE

70.000 leke. Makine Akulli

Botuar më 21/05/2018
100.000 leke