Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

MANEKIN

Gjendja: shume e mire, bust femer material plastik, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 12/09/2019
2.000 leke

STOL BANAKU

Gjendja: shume e mire, i larte, me strukture hekuri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 12/09/2019
3.000 leke

FRIGORIFER EKSPOZITOR

Gjendja: shume e mire, i pershtatshem per pasticeri per ekspozimin e embelsirave, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 12/09/2019
35.000 leke

TAVOLINE ZYRE

Gjendja: shume e mire, material melamine te plastifikuar, me konstrukt metalik te bardhe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 12/09/2019
14.000 leke

SHITEN PAISJE LOKALI

30 Kolltuqe ne gjendje shume te mire; 3000 leke copa. 10 Tavolina mesi; 2000 lek, 1 Banak bar- kafe 20000 leke. Frigorifer 10000 leke. Aparat për prodhim akulli

Botuar më 12/09/2019
35.000 leke

SHITEN PAISJET E LINJE PRODHIM DYER DRITARE DURALUMINI

Te gjitha paisjet jane me ajer, freza te ndryshme, pandograf, sharre, presa per te ngjitur materialet, per aluminin e ftohte dhe termik.

Botuar më 12/09/2019
5.500,00 euro

SHITET PASQYRA SET PER BERBER

Gjendja: shume e mire, se bashku me raftet perkatese prodhim italian per 2 poltrona 35.000 leke +rafte ekspozitor 12.000 leke, karrige berberi 50.000 leke +pasqyre teke 12000 leke, Tirane

Botuar më 11/09/2019
15.000 leke