Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN PER MBYLLJE AKTIVITETI TE GJITHA PAISJET DHE AKSESORET E NJE PARUKERIE,

Totalisht te kompletuara, ne gjendje te mire pune, marke Italiane, bashke me kasen.

Botuar më 21/08/2019
110.000 leke

OKAZION. SHITEN PER ARSYE EMIGRIMI PAISJE PARUKERIE,

Ne gjendje shume te mire pune: banaku bashke me 2 pasqyra, 2 karrige, dollapi bojrave. Çmimi nga 125.000 leke shiten

Botuar më 20/08/2019
65.000 leke

KREVAT ESTETIKE

Gjendja: shume e mire, me strukture druri dhe lekure te bardhe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/08/2019
25.000 leke

KREVAT ESTETIKE

Gjendja: e re, me skelet druri dhe lekure venge, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/08/2019
25.000 leke

KARRELE PLASTIKE

Gjendja: shume e mire, me sirtare dhe rrota, per sallone bukurie, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/08/2019
6.000 leke

KREVAT ESTETIKE

Gjendja: shume e mire, me skelet druri dhe lekure ngjyre blu, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/08/2019
16.000 leke

POLTRON PARUKERIE

Gjendja: shume e mire, lekure e kuqe dhe pana, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/08/2019
16.000 leke

LAVATEST

Gjendja: shume e mire, porcelani i zi dhe lekure te zeze, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/08/2019
32.000 leke

LUPE ZMADHUESE

Gjendja: shume e mire, me ndricim, per sallone bukurie, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 20/08/2019
5.000 leke