Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PAISJE DORO-LASER

Gjendja: shume e mire, shitet paisje Doro-Laser, per depilim, Tirane

Botuar më 21/01/2019
1.861.882 leke

KARROCE PER INVALID,

Gjendja: shume e mire, italiane, Plazh Durres

Botuar më 21/01/2019
10.000 leke

SHITET KARROCE INVALIDI ME BATERI

Prodhim i vitit 2005, ne gjendje shume te mire, Tirane

Botuar më 16/01/2019
70.000 leke

SHITET PAISJE MJEKSORE, EKO GE VOLUSION 730 COLOR-DOPPLER

Gjendja: shume e mire, me 2 sonda (convex+convex 3D-4Drealtime). Perfshire printer Sony dhe CD-ROM

Botuar më 14/01/2019
8.500,00 euro

POLTRON DENTAR

ne hyrje te tregut te Madh tek Posta | 45 M2 | 100 Euro

Gjendja: e mire, Poltroni shitet bashke me paisjet dentare, Përballe me ish ekspoziten Shqipëria sot

Botuar më 14/01/2019
2.000,00 euro