Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET PUNISHTE DRURI

Gjendja: shume e mire, kombinat druri 5 procese, gonjaster 3.2m, 2disqe +freze, radial,sharre shirit,zinxhir ,torno druri, aspirator, ventilator, 2kompresor 2 dhe 3 fazor,trapan vertikal,sharr per kende, Fier

Botuar më 22/05/2018
1.600.000 leke

LINJE PRODHIMI PER PLLAKA DECORATIVE, QERAMIKE DHE POCELANI,

Linje dixhitale e vitit 2014, e vetmja ne rajon, aktualisht ne pune me klientele te rregullt ne gjithe shqiperine.

Botuar më 22/05/2018
250.000,00 euro

SHARRE SHIRIT I FIRMES

Gjendja: e mire, 2.5m e larte, ultra e fuqishme, 250.000 leke; grumbulluese tallashi, per 4-5 makineri druri , italiane., Durres

Botuar më 21/05/2018
120.000 leke

SHITEN PER MBYLLJE AKTIVITETI PAISJE PER PRODHIM DYER, DRITARE ALUMIN PVC: SHARRE PROFESIONALE ME 1 KOKE + TRANSPORTIER, E PERDORUR, 690 EURO.

Dritare dhe dyer plastike dopio xham te reja me permasa te ndryshme. Shiten me 50% skonto. Makineri per prerjen e aksesoreve dhe dritareve plastike, marke Gjermane

Botuar më 18/05/2018
290,00 euro

SHITET LINJE ME MAKINERI

Gjendja: shume e mire, inoksi, per pastrim, qerim, prerje, amballazhim per patate te fresket per skuqje dhe furre + aparat per amballazh me vakum dhe gaz inert, Durres

Botuar më 15/05/2018
23.000,00 euro

SHITET PAISJE PER KATOPICETA

(letra duarsh) prodhim Gjerman, me dy bojra, 100KG per 2.5 ore, ne gjendje shume te mire, cilesi shume e mire.

Botuar më 14/05/2018

SHITET LINJE PERPUNIMI PLASTIKE ME VAKUM AKRELIK, ABS, PMMA, ETJ, NGA 1MM-6MM TRASHESI,

Dimensioni I makinerise 2mx1m, linja ka prodhuar vaska plastike, hidromasazhe, gabina dhe pllaka dushi ne Korce me kapacitet 100 cope ne 8 ore.

Botuar më 14/05/2018
80.000,00 euro