Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

JAM INXHINIER MEKANIK I DIPLOMUAR ZOTEROJ LICENCA PERKATESE PER PUNIME MEKANIKE NE NDERTIM (PER DREJTUES TEKNIK DHE SUPERVIZION)

Si dhe licenca per projektim per drejtues teknik dhe supervizion per sistemet e ventilimit, ngroje ventilim dhe ajer te kondicionuar., Kerkoj bashkepunim per dhenin ne perdorim te tyre.

Botuar më 12/06/2019