logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 759179
no image

TEKNIK NDERTIMI AGI KONS SHPK GIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj në Departament

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

TEKNIK NDERTIMI AGI KONS SHPK GIKONS SH.P.K ËSHTË NJË NGA KOMPANITË LIDER NË FUSHËN E NDËRTIMIT NË SHQIPËRI, E CILA DALLOHET PËR STANDARDET DHE CILËSINË E PUNIMEVE ME ÇMIMET MË KONKURUESE NË TREG. KOMPANIA PO KËRKON TË ZGJEROJË STAFIN E SAJ NË DEPARTAMENT

Të ketë mbaruar shkollën profesionale për Teknik Ndërtimi.Përvojë pune mbi 3 vjet në ndërtimin e banesave civile.Të njohë dokumentacioninTekniko–Ligjor që duhet në objekt.Të njohë mirë programet bazë kompjuterike si: "Paketën Office'',përbën avantazh njohja e programit Autocad.Të ketë aftesi shumë të mira organizative., implementon kërkesat dhe direktivat e inxhinierit;informon inxhinierin e kantierit për ecurinë e punës, për problematikat e dites, difektet që mund të dallojë si dhe jep mendim për përmirësime;koordinon punen me inxhinierin e kantierit ne fronte të ndryshme pune në kantier për të garantuar vazhdimësinë e punimeve dhe për të përcaktuar prioritetet e ditës si dhe ndan detyrat për punëtoret;kontrollon për mosabuzim të materialeve, sasine që vjen dhe vendosjen e tyre;harton preventivat dhe situacionet mujore si dhe dokumenta të tjera të lidhura me proçeset e punës;garanton vazhdimësine e punës edhe në mungesë të inxhinierit;ndan detyrat për punëtoret dhe ndjek ecurine e tyre gjatë kohës së punës., aplikantët e interesuar mund të dërgojnë cv-të e tyre në adresën email: [email protected]., Tiranë

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED