logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 758819
no image

SPECIALIST NDERTIMI AGI KONS SHPK Agikons Sh.P.K kompania lider në fushën e ndërtimit dhe zhvillimit të pasurive të paluajtshme, themeluar në vitin 1996 dallohet për cilësinë dhe standartin e lartë të punimeve. Në kuadër të zgjerimit të aktivitetit të saj

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

SPECIALIST NDERTIMI AGI KONS SHPK AGIKONS SH.P.K KOMPANIA LIDER NË FUSHËN E NDËRTIMIT DHE ZHVILLIMIT TË PASURIVE TË PALUAJTSHME, THEMELUAR NË VITIN 1996 DALLOHET PËR CILËSINË DHE STANDARTIN E LARTË TË PUNIMEVE. NË KUADËR TË ZGJERIMIT TË AKTIVITETIT TË SAJ

Eksperiencë e mëparshme pune në fushën e ndërtimit. Të zotërojë në nivel të mirë proçeset kryesore të punës si: muratur, suvatime, hidroizolime, armaturë etj.Të jetë i përgjegjshëm dhe korrekt në orarin e punës., koha e punës: kohë e plotë.e hënë - shtunë , ora 07:30 - 16:00 (30 min pushim dreke).ofrohen kushte shumë të mira pune., për më tepër informacion jeni të lutur të kontaktoni ne nr e kontaktit: 068 40 52 085 / 068 40 16 639, Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED