logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 1003497
2729481708613922167880832331_585452.jpg

SPECIALIST MARKETINGU PUNË TIRANA

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

SPECIALIST MARKETINGU PUNË TIRANA

Kerkohet vajze per pozicionin specialiste marketingu.te kete pervoje te meparshme ne menaxhimin e rrjeteve sociale dhe ne marketing.arsim te larte.mosha deri ne 30 vjece.aftesi te mira kompjuterike.detyra eshte te marketohen dhe vendosen produkti i kompanise ne site te ndryshme dhe rrjetet sociale.

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED