logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 744875
no image

SHOFER Kerkojme te punesojme Shofer personal

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

SHOFER KERKOJME TE PUNESOJME SHOFER PERSONAL

Preferohet të ketë patentën e klasit C.Të ketë eksperiencë pune shofer për të paktën 3 vjet.Të ketë aftësi komunikuese.Të ketë paraqitje serioze.Të jetë i disponueshëm për të punuar full time., të interesuarit lutemi të kontaktojnë në numrin e telefonit:, Tiranë

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED