logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 879422
no image

SHITESE Njoftime pune - BSB SHOP Kërkon të punësojë

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

SHITESE NJOFTIME PUNE - BSB SHOP KËRKON TË PUNËSOJË

* MOSHA MBI 24 VJEÇ. * OFROHEN KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE, Adresa: Te interesuarat te paraqiten ne adresen: Rr. “Sami Frasheri” nr 5, perballe Drejtorise se Policise

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED