logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 1003562
8527661708615220905746193858_563933.jpg
5089891708615221762121297748_347848.jpg
5089891708615221762121297748_347848.jpg

SANITARE Njoftime pune - HOTEL AREELA Kërkon të punësojë

Areela Boutique Hotel, Rruga Mahmut Fortuzi, Tirana, Tirana County, Albania • Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

SANITARE NJOFTIME PUNE - HOTEL AREELA KËRKON TË PUNËSOJË

* Kompania jone ofron kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Barrikadave"

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED