logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 738962
no image

PASTRUES AGI KONS SHPK AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. S&D është pjesë e grupit të shoqërisë AGIKONS. Ne jemi në kë

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

PASTRUES AGI KONS SHPK AGIKONS SH.P.K ËSHTË NJË NGA KOMPANITË LIDER NË FUSHËN E NDËRTIMIT NË SHQIPËRI, E CILA DALLOHET PËR STANDARDET DHE CILËSINË E PUNIMEVE ME ÇMIMET MË KONKURUESE NË TREG. S&D ËSHTË PJESË E GRUPIT TË SHOQËRISË AGIKONS. NE JEMI NË KË

Arsimi: i mesem, KualifikimetTë kenë eksperiencë të mëparshme pune. Të jenë korrekt me orarin e punës. Të jenë të aftë të kryejnë detyrat e caktuara në kohë dhe standartin e kërkuar.Të jenë të komunikueshëm , bashkëpunues dhe të ruajnë marrëdhënie të mira me të tjerët. Të interesuarit të kontaktojnë nëpërmjet numrit tonë të kontaktit: 068 40 52 085., mbi 20 vjec., Tiranë

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED