logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 804431
no image

OPERATOR LINJE PRODHIMI AGI KONS SHPK Gikons Sh.P.K kompania lider në fushën e ndërtimit dhe zhvillimit të pasurive të paluajtshme, themeluar në vitin 1996 dallohet për cilësinë dhe standartin e lartë të punimeve.Mag Utilities është pjesë e grupit të shoq

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

OPERATOR LINJE PRODHIMI AGI KONS SHPK GIKONS SH.P.K KOMPANIA LIDER NË FUSHËN E NDËRTIMIT DHE ZHVILLIMIT TË PASURIVE TË PALUAJTSHME, THEMELUAR NË VITIN 1996 DALLOHET PËR CILËSINË DHE STANDARTIN E LARTË TË PUNIMEVE.MAG UTILITIES ËSHTË PJESË E GRUPIT TË SHOQ

Kandidati preferohet te kete eksperience te meparshme pune;të ketë nivel të lartë përgjegjshmërie në punë;të ketë aftësi në zbatimin e procedurës së operimit të linjës së prodhimit;të kryej raportime periodike tek përgjegjësi për prodhimin , problematikat apo nevojat në repart., kandidatët e interesuar për më tepër informacion mund të kontaktojnë në: 068 40 52 085., email: [email protected]: blloku rezidencial "kodra e diellit", selitë, tiranë., Tiranë

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED