logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 759838
no image

MURATOR AGI KONS SHPK AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit nëShqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet mëkonkuruese në treg. Kompania kërkon të punësojë individë të kualifikuar në pozicionin e

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

MURATOR AGI KONS SHPK AGIKONS SH.P.K ËSHTË NJË NGA KOMPANITË LIDER NË FUSHËN E NDËRTIMIT NËSHQIPËRI, E CILA DALLOHET PËR STANDARDET DHE CILËSINË E PUNIMEVE ME ÇMIMET MËKONKURUESE NË TREG. KOMPANIA KËRKON TË PUNËSOJË INDIVIDË TË KUALIFIKUAR NË POZICIONIN E

Preferohet te kete eksperience pune., ofrohen kushte shume te mira pune dhe page., kandidatët e interesuar janë të lutur të kontaktojnë në: 068 40 52 085., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selitë , Tiranë, Tiranë

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED