logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 803878
no image

MENAXHERE BLERJESH Brunes shpk Kompania "Brunes" sh.p.k., një kompani lider prej 27 vitesh në fushën e mobilimit dhe tregtimit të pllakave dhe hidrosanitareve, në kuadër të zgjerimit të aktivitetit, kërkon të rekrutojë Menaxhere Blerjesh (Femer)

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

MENAXHERE BLERJESH BRUNES SHPK KOMPANIA "BRUNES" SH.P.K., NJË KOMPANI LIDER PREJ 27 VITESH NË FUSHËN E MOBILIMIT DHE TREGTIMIT TË PLLAKAVE DHE HIDROSANITAREVE, NË KUADËR TË ZGJERIMIT TË AKTIVITETIT, KËRKON TË REKRUTOJË MENAXHERE BLERJESH (FEMER)

Kriteret · Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese me furnitorë të huaj;· Të ketë njohuri te proceseve operacionale, planifikimit dhe menaxhimit strategjik te logjistikës, magazinës, transportit, blerjeve, procedurave doganore;· Të krijojë dhe respektojë politikat ose procedurat brenda aktiviteteve të logjistikës;· Të ketë Diplome Universitare ne deget e Ekonomise.· Të njohë shumë mirë paketën MS Office dhe programin financiar NAV;· Të ketë minimumi 3 vite eksperience pune ne pozicione te ngjashme;· Të ketë njohje shumë të mirë të gjuhës angleze dhe italiane;- Mosha e preferuar mbi 25 vjec., kandidatët e interesuar, mund të aplikojnë duke dërguar cv e tyre në adresën e postës elektronike: [email protected], Tiranë

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED