logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 739041
no image

MENAXHER/E AGI KONS SHPK AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. S&D është pjesë e grupit të shoqërisë AGIKONS. Ne jemi në

Tirane • Albania

0

PËRSHKRIMI

MENAXHER/E AGI KONS SHPK AGIKONS SH.P.K ËSHTË NJË NGA KOMPANITË LIDER NË FUSHËN E NDËRTIMIT NË SHQIPËRI, E CILA DALLOHET PËR STANDARDET DHE CILËSINË E PUNIMEVE ME ÇMIMET MË KONKURUESE NË TREG. S&D ËSHTË PJESË E GRUPIT TË SHOQËRISË AGIKONS. NE JEMI NË

Arsimi: i larte, mosha mbi 30 vjec., zhvillon dhe koordinon punën e brigadës së gjelbëruesve me planet e detajuara për gjelbërimin e ambjenteve.përcakton sipas një plani të detajuar punën për proçeset e mirëmbajtjes së siperfaqeve të gjelbra.inspekton punën e brigadës së gjelbëruesve për të siguruar efikasitetin e saj dhe përfundimin e proçeseve të punës sipas afateve të caktuara.mbikqyr efikasitetin në punë të punëtorëve të brigadës së gjelbërimit dhe planifikon trajnimin e tyre për proçese të ndryshme të punës.përgatit situacione dhe kërkesa për materialet e nevojshme për gjelbërimin e siperfaqeve të ndryshme. aftesi per te: analizuar, vlerësuar dhe koordinuar planifikimin e punëve sezonale te nevojshme si dhe për të përmbushur qëllimet e grupit të punës brenda kufijve të caktuar kohor.koordinuar dhe përcaktuar pajisjet e personelit dhe materialet e nevojshme për përfundimin me sukses te projekteve;përgatitur raporte te qarta, konçize dhe të plota per punën e sektorit te tij.punuar në grup me menaxherët dhe stafin në një shumëllojshmëri proçesesh.për të krijuar dhe për të ruajtur marrëdhënie korrekte me bashkëpunëtorët , punonjësit gjatë proçesit të punës., aplikantet e interesuar jane te lutur te dergojne cv-ne e tyre ne adresen tone te emailit [email protected]: 068 40 52 085., Tiranë

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED