logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 770431
no image

MENAXHER DYQANI - Flex Decor Kërkon të punësojë

Rruga Tedoro Keko • Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

MENAXHER DYQANI - FLEX DECOR KËRKON TË PUNËSOJË

Arsimi: i larte, Leje drejtimi: kategoria b, Gjuhet e huaja: anglisht, perben avantazh eksperienca e punes, 25-35 vjec, orari i punes nga e hena ne te shtune ora 09:00-18:00. pozicioni parashikon menaxhim te pergjithshem te dyqanit/biznesit qe perfshin komunikimin me klientet e dyqanit e te shumices si dhe organizimin e stafit per shperndarjen e porosive, dergoni cv ne whatsapp ose email, Adresa: Rruga Teodor Keko, Tiranë

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED