logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 868036
no image

MANOVRATOR AGI KONS SHPK AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit nëShqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg.

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

MANOVRATOR AGI KONS SHPK AGIKONS SH.P.K ËSHTË NJË NGA KOMPANITË LIDER NË FUSHËN E NDËRTIMIT NËSHQIPËRI, E CILA DALLOHET PËR STANDARDET DHE CILËSINË E PUNIMEVE ME ÇMIMET MË KONKURUESE NË TREG.

Kandidatet duhet te kene eksperienca te mepareshme pune;Te disponojë Dëshminë e manovratorit.Mosha e kerkuar deri 50 vjec;Te jete i disponeshem per te punuar edhe jashte orarit kur te jete e nevojshme.Të jetë korrektë dhe te permbushe me pergjegjesi te plote detyrat e deleguara nga Drejtuesi., manovratori duhet te njohe dhe ndjek rregullat e sigurise ne pune;te ndermarr veprime per te shmangur rreziqet ose pengesat, si psh vijat ndihmese, pajisje ndihmese;kontrollon furnizimin me karburant per te siguruar disponibilitetin e pershtatshem;riparimi dhe mirembajtja e pajisjeve, realizimi i rregullimeve emergjente ose te asistimi ne riparimet kryesore, kur eshte e mundur;te mbaje te dhena mbi materialet dhe pajisjet e perdorura ose problemeve te hasura., nga e hena - shtunë, ora 07:30 - 16: 00.paga: ne varesi te eksperiences se kandidatit. ofrohen kushte shume te mira pune., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selitë, Tirane., Tiranë

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED