logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 808347
no image

JURIST/E COMODITA HOME

Zyrat Qendrore Comodita Home , Tirane • Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

JURIST/E COMODITA HOME

Arsimi: i larte, Leje drejtimi: kategoria b, 1- jurist/e /hrkriteret për të aplikuar për këtë pozicion:1-të ketë mbaruar arsimin e lartë juridik dhe studimet master në të njëjtën fushë.2-të ketë eksperiencë minimalisht 2 vjet në profesion.3-të zotërojë aftësi të shkëlqyera komunikimi.4-të ketë njohur të mira të gjuhës angleze.5-të zotërojë aftësi për të bashkëpunuar në grup.detyrat dhe përgjegjësitë:1-të rekrutojë stafin në mënyrë sa më profesionale.2-të ketë aftësinë për të përpiluar kontrata apo shkresa/akte të ndryshme në përputhje me legjislacionin në fuqi.3-të ndjeki të gjitha proçedurat e nevojshme ligjore në marrëdhënie me institucionet publike dhe ose subjekte private.4-të përfaqësoje shoqërinë në gjykatë, etj.të interesuarit të aplikojnë në adresën e email: [email protected], Adresa: Rr."Feridon Fezollari", Zyrat qendrore Comodita Home, Tiranë

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED