logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 760377
no image

INXHINIER MEKANIK AGI KONS SHPK AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj në sektorin

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

INXHINIER MEKANIK AGI KONS SHPK AGIKONS SH.P.K ËSHTË NJË NGA KOMPANITË LIDER NË FUSHËN E NDËRTIMIT NË SHQIPËRI, E CILA DALLOHET PËR STANDARDET DHE CILËSINË E PUNIMEVE ME ÇMIMET MË KONKURUESE NË TREG. KOMPANIA PO KËRKON TË ZGJEROJË STAFIN E SAJ NË SEKTORIN

Të ketë Diplomë Universitare në Inxhinieri Mekanike.Të ketë njohuri për repartet e prodhimit të hekurit.Preferohen kandidatë me eksperiencë të mëparshme pune.Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe të punuarit në grup., drejton repartin mekanik dhe të saldimit.interpreton skicat e projekteve dhe i zbaton në punime.realizon porositë për materialet e domosdoshme që kërkohen për realizimin e produkteve.kontrollon cilësinë dhe ndjekjen e punimeve të stafit që ka në varësi.raporton tek menaxheri financiar dhe drejtuesi teknik., aplikantët e interesuar mund të dërgojnë cv-të e tyre në adresën e emailit; [email protected], Adresa: Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED