logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 808621
5918591685355131956874865621_830006.png

FATURISTE BRUNES Kompania "Brunes" sh.p.k, nje kompani lider ne fushen e mobilimit dhe tregetimit te hidrosanitareve dhe pllakave, ne saje te zgjerimit te aktivitetit, kerkon 1 kandidate ne pozicionin "Faturiste".

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

FATURISTE BRUNES KOMPANIA "BRUNES" SH.P.K, NJE KOMPANI LIDER NE FUSHEN E MOBILIMIT DHE TREGETIMIT TE HIDROSANITAREVE DHE PLLAKAVE, NE SAJE TE ZGJERIMIT TE AKTIVITETIT, KERKON 1 KANDIDATE NE POZICIONIN "FATURISTE".

Kandidatja duhet të ketë diplomë universitare ( Fakulteti Ekonomik)Të ketë minimalisht 2 viet eksperiencë pune në të njëjtin profil pune.Aftesi të shkëlqyer komunikuese dhe aftesi për të punuar në ekipNjohuri në programin financiar “Microsoft Dynamics NAV”, faturon të gjitha faturat e shitjes se mallit në sistem;bën sistemim të faturave të shitjes sipas numrit rendor dhe grupit të faturave, si dhe verifikon saktësine e plotësimit të tyre;pranon dhe regjistron porositë për shitje në sistemin kontabël.ndërlidhë porositë e aprovuara me fletëdërgesa për të krijuar dokumentin e liferimit të mallit.mirëmban faturat dhe dokumentet burimore në dosje, dhe sigurohet që ato të jenë të plota.regjistron faturat e kthimit të mallit, dhe zbritjet., Tiranë

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED