logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 740330
5661171674141554259449218874_692483.jpg

ELEKTRICIST Njoftime pune- Gjikuria Construction Kërkon të punësojë

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

ELEKTRICIST NJOFTIME PUNE- GJIKURIA CONSTRUCTION KËRKON TË PUNËSOJË

Leje drejtimi: kategoria b, Gjuhet e huaja: anglisht, Programet kompjuterike: microsoft office, 1.Përfundimi i praktikës elektricist;2. Përvojë pune si elektricist;3.Diplomë e shkollës së mesme;4.Patentë shoferi e vlefshme;5.Diplomë elektricist nga një kolegj teknik;6.Njohuri për sistemin e thellë elektrik, prodhimin e energjisë, projektet, mirëmbajtjen dhe riparimin., mbi 2 vite eksperiencë, 1. instalon, mirëmban dhe riparon sistemet e kontrollit elektrik, instalimeve elektrike dhe ndriçimit;2.lexon diagramet teknike dhe projektet;3. kryen mirëmbajtje të përgjithshme elektrike;4. inspekton transformatorët dhe ndërprerësit dhe komponentët e tjerë elektrikë;5.zgjidhja e problemeve elektrike duke përdorur pajisje të përshtatshme testuese;6. riparon dhe zëvendëson pajisjet, instalimet elektrike etj;7. ndjek rregullat shtetërore dhe lokale të ndërtimit të kodit kombëtar elektrik;8.mirëmbajtje ndërprerësit te qarkut;9.njohuri të mira të sistemeve të ngrohjes dhe ajrit të kondicionuar;10.njohuri të mira të pajisjeve të ndryshme testuese., -dieta mujore;-transport i përfshirë;-akomodim i garantuar., kandidatët e interesuar të kontaktojnë në: 0682018650, Vlorë

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED