logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 798758
no image

EKONOMIST/E - BRIKA ELEKTRIK Kërkon të punësojë

Durres • Albania

1016

PËRSHKRIMI

EKONOMIST/E - BRIKA ELEKTRIK KËRKON TË PUNËSOJË

Arsimi: i larte, Gjuhet e huaja: anglisht, Programet kompjuterike: microsoft excel, te kete eksperience te meparshme ne profesion, 23-50 vjec, brika elektrik kërkon të zgjerojë staf me pozicionin e ekonomistes. përgjegjësitë e këtij pozicioni konsistojnë në:- rregjistrimin e faturave te blerjes dhe shitjes.- regjistrimi i veprimeve të magazinës, rakordim në lidhje me lëvizjet e materialeve.- ndjek ecurinë e pagesave të klientëve dhe furnitoreve.- ndjekja e faturave në platformën selfcare.- kontrolli i vazhdueshem i saktesise se transaksioneve te hedhura.- te zoteroje mire programin bilanc web dhe paketen mc office (vecanerisht exel)- te jete e komunikueshme dhe te kete perkushtim maksimal gjate orarit te punes.- te karakterizohet nga ndershmeria dhe korrektesia.- pagese e kenqashme , kushte te mira pune , staf fleksibel dhe bashkepunues., Durrës

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED