logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 760373
no image

ARKITEKT/E AGI KONS SHPK AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Arkitekti/ja do të duhet të marrë përsipër përgjegjësitë për t

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

ARKITEKT/E AGI KONS SHPK AGIKONS SH.P.K ËSHTË NJË NGA KOMPANITË LIDER NË FUSHËN E NDËRTIMIT NË SHQIPËRI, E CILA DALLOHET PËR STANDARDET DHE CILËSINË E PUNIMEVE ME ÇMIMET MË KONKURUESE NË TREG. ARKITEKTI/JA DO TË DUHET TË MARRË PËRSIPËR PËRGJEGJËSITË PËR T

Të ketë përfunduar studimet master në "Arkitekturë".Të ketë përvojë të mëparshme mbi 4 vjet në Projektim dhe Zbatim. Njohuri shumë të mira mbi programet 2D dhe 3D, Autocad, Sketchup, etj.Të zotërojë në nivel te mirë gjuhën Angleze.Të ketë aftësi të mira planifikuese, organizuese dhe komunikuese.Paga është e negociueshme në varësi të eksperiencës së kandidatit., studion projektet sipas specifikimeve përkatëse.koordinon dhe zbaton projektin.analizon dhe vizaton detajet tip.përgatit brenda afateve të caktuara vizatimet sipas kërkesave të stafit teknik.asiston në organizimin e proceseve të punimeve arkitekturore, duke u bazuar në programin e përgjithshëm të punimeve.garanton përputhshmërinë e vizatimeve të ndërtimit me projektet e zhvilluara, duke kryer edhe plotësime të ndryshme sipas rastit.bashkëpunon me drejtuesit e ekipeve për detajet dhe punimet e rifiniturave arkitekturore.garanton cilësinë sipas afateve të punimeve arkitekturore dhe dorëzimit në kohë të këtyre materialeve.përgatit vizatimet arkitekturore për përfshirjen e tyre në paketat e tenderimit.bashkëpunon dhe shkëmben informacionin mbi punimet arkitekturore të cilat nënkontraktohen me furnizues të mundshëm., aplikantët e interesuar mund të dërgojnë cv-të e tyre në adresen e email-it: [email protected], Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED