logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 803877
3307081686813736314886149581_325601.PNG

AGJENT SHITJESH NE TERREN Brunes sh.p.k Kompania "Brunes" sh.p.k, një kompani lider në fushën e mobilimit dhe tregtimit të hidrosanitareve dhe pllakave, interesohet të rekrutojë “Agjent Shitje në Terren”.

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

AGJENT SHITJESH NE TERREN BRUNES SH.P.K KOMPANIA "BRUNES" SH.P.K, NJË KOMPANI LIDER NË FUSHËN E MOBILIMIT DHE TREGTIMIT TË HIDROSANITAREVE DHE PLLAKAVE, INTERESOHET TË REKRUTOJË “AGJENT SHITJE NË TERREN”.

- Të ketë përfunduar Arsimin e Lartë në fushën e Marketingut apo Ekonomisë. - Të ketë minimumi 3 vite eksperiencë në fushën e shitjeve.- Të jete i rregullt, serioz, i shkathet, ambicioz dhe të ketë aftësi shumë të mira komunikimi.- Të ketë aftesi organizative dhe manaxheriale.- Të ketë njohuri të gjuhes angleze (gjuhet e tjera përbejnë avantazh)- Të ketë leje drejtimi automjeti.- Mosha 27-35 vjeç, 1-mirëmban rrjetin e klienteve ekzistues dhe identifikon kliente te rinj per kompanine2. prezanton në mënyrë profesionale produktet të cilat trajtohen në portofilin e tij të shitjes.3. identifikon nevojat për produkte të klientëve dhe jep propozime të ndryshme për të maksimizuar shitjet.4. informon departamentet përkatese për tregun e produkteve që menaxhon.5. ofron shërbim te klientet, si para, po ashtu dhe pas shitjes.6. merr pjesë në trajnime të ndryshme që ofrohen nga kompania.7. raporton mbi mbarëvajtjen e punës javore te departamentet perkatese., nese jeni të interesuar për këtë pozicion, ju lutemi dergoni cv-në tuaj në adresen: [email protected], Tiranë

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED