logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 811470
no image

SOCIAL MEDIA MANAGER Profesionisti Për një nga klientët tanë kemi nisur procesin e rekrutimit për pozicionin e punës:Social Media Manager

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

SOCIAL MEDIA MANAGER PROFESIONISTI PËR NJË NGA KLIENTËT TANË KEMI NISUR PROCESIN E REKRUTIMIT PËR POZICIONIN E PUNËS:SOCIAL MEDIA MANAGER

Diplomë bachelor në Marketing ose degë të ngjashme.Njohje e programeve kryesore për publikimin e kontentit online;Njohuri bazë në programet e design-it (Canva, Photoshop, Illustrator);Njohuri të mira të gjuhës angleze. Aftësi të mira komunikimi verbal;Aftësi ndërvepruese, organizative;Aftësi të mira të gjuhës së shkruar dhe të folur;Të jetë proaktiv dhe të përcjellë frymë pozitive në dinamikën e grupit;Të jetë i vëmendshëm ndaj detajeve dhe të organizojë sa më mirë procesin e punës., të paktën të ketë punuar 2 vjet në fushën e marketing-ut ose në angazhime të ngjashme., të zhvillojë, zbatojë dhe menaxhojë strategjinë e marketingut për rrjetet sociale;të jetë përgjegjës për çdo krijim kontenti online;të publikojë në të gjitha rrjetet sociale një numër të gjerë aktivitetesh;të komunikojë në mënyrë etike me ndjekësit e rrjeteve sociale si dhe t’i përgjigjet pyetjeve të tyre;të jetë i përditësuar me te rejat më të fundit të rrjeteve sociale;të përdorë mjete analitike si google analytics, business manager dhe ads manager për të monitoruar dhe vlerësuar prezencën si edhe performancën e rrjeteve sociale;të raportojë rregullisht mbi ecurinë e rrjeteve sociale;të sugjerojë plane për të rritur audiencën e rrjeteve sociale;detyra të tjera të ngjashme., Tiranë

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED