logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 991893
no image

SOCIAL MEDIA MANAGER - Profesionisti - Për një kompani të njohur në fushën e Marketingut&Publicitetit kërkojmë të punësojmë:

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

SOCIAL MEDIA MANAGER - PROFESIONISTI - PËR NJË KOMPANI TË NJOHUR NË FUSHËN E MARKETINGUT&PUBLICITETIT KËRKOJMË TË PUNËSOJMË:

•të ketë njohuri dhe përvojë në përdorimin e meta business suite dhe ads manager. •të ketë njohuri dhe përvojë në përdorimin e praktikave më të mira për reklamim ne rrjete sociale, •të punuarit në një mjedis profesional që mundëson zhvillimin e karrierës.puna është në zyrë., për të aplikuar për këtë pozicion, ju lutemi, dërgoni cv-në dhe portofolin tuaj në adresën e emailit: [email protected], përpara datës 29 shkurt 2024., Adresa: Rruga e Kavajës, Tiranë

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED