logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 815551
no image

CUSTOMER SERVICE Oferta pune- WORLD WIDE NETWORKING is looking for Office Staff/customer service

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

CUSTOMER SERVICE OFERTA PUNE- WORLD WIDE NETWORKING IS LOOKING FOR OFFICE STAFF/CUSTOMER SERVICE

It is required to be able to do both shifts 09.00-17.00 and 16.00-22.00, no experience required, we provide training. training to start in 2nd week of may. two days off per week. friendly work environment. career opportunities., please send your cv & portofolio in whatsapp to this number:, Adresa: Blloku, Tiranë

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED