logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 758866
no image

CONSULENTI PER ATTIVITà PAY TV SMART WORKING Njoftime per pune -Comdata Albania Ora parte di Konecta, leader multinazionale nel settore Customer Operations, presente in 23 paesi, sta cercando consulenti telefonici per attività Pay TV Inbound Smart Working

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

CONSULENTI PER ATTIVITÀ PAY TV SMART WORKING NJOFTIME PER PUNE -COMDATA ALBANIA ORA PARTE DI KONECTA, LEADER MULTINAZIONALE NEL SETTORE CUSTOMER OPERATIONS, PRESENTE IN 23 PAESI, STA CERCANDO CONSULENTI TELEFONICI PER ATTIVITÀ PAY TV INBOUND SMART WORKING

- Buona conoscenza della lingua italiana- Disponibilità lavorativa 6-8 ore- Esperienza precedente nel attività Pay Tv- Buon utilizzo del PC, - inserimento direttamente in smart working- formazione iniziale retribuita (smart working)-, per candidarsi, prego inviare il curriculum vitae su indirizzo mail oppure contattateci allo numero di cellulare per fissare un appuntamento, Tiranë

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED