logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 766817
6427201678964689839493980546_184103.jpg
6034831678964689754293860132_862387.jpg
6034831678964689754293860132_862387.jpg

NDIHMESE Njoftime pune - Kërkojmë Ndihmëse për Mësueset e nivelit parashkollor për Kopsht dhe Çerdhe në një institucion privat

T • Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

NDIHMESE NJOFTIME PUNE - KËRKOJMË NDIHMËSE PËR MËSUESET E NIVELIT PARASHKOLLOR PËR KOPSHT DHE ÇERDHE NË NJË INSTITUCION PRIVAT

* Kandidatet preferohen të motivuara e të afta në komunikim. * Sigurohet ambient me parametra mbi mesataren, kontratë ligjore pune dhe pagesë dinjitoze, Adresa: Pranë Universitetit New York Tirana, rruga: "Bill Klinton".

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED