logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 802837
no image

TEKNIK ELEKTRICIST Kerkoj pune - Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k (CCBS) po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicioin e mëposhtëm: Është kompani leader në tregun Shqiptar të pijeve freskuese jo alkoolike me marka më të njohura ndërkombëtare.Tek CCB

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

TEKNIK ELEKTRICIST KERKOJ PUNE - COCA-COLA BOTTLING SHQIPËRIA SH.P.K (CCBS) PO KËRKON KANDIDATË TË PËRSHTATSHËM NË POZICIOIN E MËPOSHTËM: ËSHTË KOMPANI LEADER NË TREGUN SHQIPTAR TË PIJEVE FRESKUESE JO ALKOOLIKE ME MARKA MË TË NJOHURA NDËRKOMBËTARE.TEK CCB

• Diploma e Shkollës së Mesme Profesionale, dega Elektrike; ka avantazh Diploma e Shkollës së Lartë në Inxhinieri Elektrike/Elektronike.• Minimum 6-12 muaj eksperiencë në mirembajtjen e linjave të prodhimit, preferohet në industri pijesh.• Njohuri për përdorimin e kodeve elektrike kombëtare.• Aftësi për të diagnostifikuar me saktësi e shpejtësi difektet dhe riparimin e tyre në kohë.• Njohuri të mira të procesit dhe të linjave. • Njohja dhe përdorimi i manualeve të makinerive. • Njohja e rregullave të sigurimit teknik dhe GMP (good production method).• Njohjuri mbi funksionimin e PLC, aplikacioneve softëare teknike.• Njohja dhe përdorimi i Microsoft Office., elektricisti është përgjegjës për funksionimin e pajisjeve dhe programeve të mirëmbajtjes së linjave, në përputhje me specifikimet e pajisjeve dhe përputhshmërinë me standardet e cilësisë së ccbs. pozicioni gjithashtu është përgjegjës për realizimin e detyrave të mirëmbajtjes të përcaktuara në standardet e sigurisë dhe produktivitetit. • kontroll dhe aktivizim i impianteve ndihmëse në fillim të çdo turni.• ekzaminim i difekteve gjatë procesit prodhues dhe ndërhyrje për riparimin e menjëhershëm. • plotësim i formularit të nderhyrjes pas mbylljes së difektit. • ekzekutim i programit të mirëmbajtjes parandaluese në pajisje.• kryerje të kontrollit të pajisjeve sipas frekuencave të përcaktuara në procedurat e aprovuara, të interesuarit duhet të dërgojnë një kërkesë për punësim ku të specifikohet kërkesa për pozicionin e punës dhe një kopje të cvnë adresen e-mail:, Tiranë

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED