logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 802819
no image

PUNONJES NE PRODHIM Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k (CCBS) po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin e mëposhtëm Tek CCBS, ne jemi të bindur për rritjen e biznesit tonë, për kontributin në komunitetet lokale dhe në zhvillimin e burimeve njerëz

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

PUNONJES NE PRODHIM COCA-COLA BOTTLING SHQIPËRIA SH.P.K (CCBS) PO KËRKON KANDIDATË TË PËRSHTATSHËM NË POZICIONIN E MËPOSHTËM TEK CCBS, NE JEMI TË BINDUR PËR RRITJEN E BIZNESIT TONË, PËR KONTRIBUTIN NË KOMUNITETET LOKALE DHE NË ZHVILLIMIN E BURIMEVE NJERËZ

Diplome e shkolles se mesme2. Te pakten 2 vite eksperience te ngjashme,preferohet ne industrine e prodhimit te pijeve.3.Te jete I organizuar,me aftesi per tu pershtatur shpejt me ndryshimet.4. Te jete i afte per te punuar ne menyre individuale dhe ne grup., operon ne linjat e prodhimit sipas planit organizativ.2. siguron funksionimin optimal te makines ku operon duke reduktuar maksimalisht ndalesat.3. pergjegjes per reduktimin e skarcitetit ne makinen ku operon.4. aplikon rregullat e sigurise dhe shendetit ne pune.5. operon ne ambientin e jashtem te fabrikes sipas nevojes se punes.6. siguron ekzekutimin korrekt te fazave te proceseve,programimit te higjenes&mirembajtjes se zakonshme., të interesuarit duhet të dërgojnë një kërkesë për punësim ku të specifikohet kërkesa për pozicionin e punës dhe një kopje të cv në adresen e-mail, Tiranë

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED